langganan-artikel-SEO

Results selepas langganan artikel SEO daripada pelanggan amatlah memberangsangkan. Syukur dengan Izin Allah belaka! dan tahniah buat pelanggan yang pernah melanggan servis menulis artikel SEO daripada Azlina Ghostwriter. Inginkan kedudukan artikel pada halaman pertama, mudah jika anda tahu strategi bagaimana menulis artikel tersebut. Dalam artikel ini saya akan tunjukkan result pelanggan

Apa artikel SEO

Segelintir bakal pelanggan saya tidak tahu apakah itu SEO. Ada yang fikir SEO itu untuk dapatkan jualan. Ada yang salah fahaman dengan menulis artikel SEO, website nya akan terus berada di halaman pertama di Google seterusnya dapat menyaingi pesaing mereka. Allah! mengucap panjang saya begini. Takut!

Panduan artikel SEO

Sebetulnya anda perlu fahami dahulu apa itu SEO?

SEO adalah singkatan kepada Search Engine Optimization.

Merujuk kepada proses yang digunakan untuk mengoptimumkan konfigurasi teknikal laman web, keberkesanan isi kandungan dan populariti pautan agar halaman-halaman tersebut dapat ditemui dengan mudah, lebih relevan dan popular dalam carian pengguna, dan enjin carian menilai artikel tersebut sama ada bermanfaat atau sebaliknya.

5 Kebaikan Ikuti Trending di Facebook. Bukan untuk ukur popular

Mengapa SEO dalam Artikel di Website?

Engin carian seperti Google akan mengesyorkan kepada pengguna dengan isi kandungan yang bermaklumat. Ini termasuk penggunaan kata kunci yang relevan dalam tajuk, meta description, dan tajuk (H1), menggunakan permalink URL dengan kata kunci daripada penggunaan nombor, dan penandaan skema untuk menentukan makna kandungan laman, antara amalan terbaik SEO lain.

Bilakah pelanggan boleh mendapat result dengan langganan artikel SEO ?

Pelanggan akan menerima results selepas langganan artikel secara bulanan.

Faktor cepat atau lambat artikel daripada website pelanggan ranking adalah bergantung kepada website itu sendiri.

Baiklah, ini soalan buat anda. Adakah website tersebut baru di bina sebulan? adakah website sudah mempunyai artikel terdahulu? berapakah jumlah artikel sedia ada? semuanya adalah faktor sebagai ukuran.

Ada website pelanggan yang mempunyai 30 sahaja artikel di website, namun kebolehan nya untuk ranking dan menjadi Featured Snippet masih boleh.

Ada segelintir website yang mempunyai DA website bawah daripada 10 pun mampu ranking di 1st.

Secara kesimpulannya, pastikan website anda sudah sedia ditulis description dengan kata kunci yang tepat.

Mengapa saya cadangkan dengan langganan artikel SEO?

Supaya artikel di website anda mudah ditemui oleh pembaca di Google.

Seterusnya jika artikel SEO anda banyak, ini menjadikan branding anda semakin kukuh. Anda dilihat sebagai pakar dalam niche tersebut.

Berapa langganan artikel SEO di cadangkan?

Dari 10 artikel sehingga 30 artikel SEO sebulan.

Setiap artikel bermula dengan 1500 patah perkataan, supaya mudah ranking di Search Engine Result Page ( SERP ) .

Langganan artikel SEO bermula dengan pakej RM 2,800 . ATAU terus Lihat tawaran harga langganan artikel SEO .

Testimoni artikel Ranking boleh lihat seperti di bawah :

Bagi mendapatkan result tersebut, pelanggan mestilah melantik saya menjadi admin di website mereka. Kerana saya akan menulis di sana serta memantau artikel yang telah ditulis tersebut.

langganan-artikel-SEO
Selaku Ghost Writer, saya hanya boleh paparkan sebahagian sahaja untuk jadikan testimoni. Ini kerana menjaga kerahsian pelanggan lalu. Cuma nampak peratus artikel naik dengan hasil menggunakan teknik SEO dalam artikel.

Walaupun pelanggan membuat iklan di Google. Namun, artikel SEO juga menjadi penyumbang terbesar di website kerana setiap artikel mempunyai keyword tepat.

Jika anda mempunyai masalah diatas, ingin naikkan brand anda dengan artikel SEO.. terus ke nombor 0189107161 ( whatsapp ) .

Facebook : Nor Azlina Mohd Ali

Loading

By azlina

SEO Ghostwriter Malaysia adalah servis penulisan Ghostwriter yang menggunakan format Search Engine Optimization. Nor Azlina seorang penyedia bahan bertulis kepada pemilik bisnes seperti Artikel mesra SEO, copywriting, SEO copywriting, manuskrip buku, menulis kapsyen pendek media sosial, dan e-book. Saya bantu mudahkan kerja-kerja menulis bagi pemilik bisnes ke dalam bentuk penulisan. N.A Writer bersedia untuk bekerjasama. Whatsapp 018-9107161 atau Email : norazlina181@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *