Upah Copywriting

UPAH COPYWRITING

 Upah Copywriting |  Copywriting adalah satu ayat iklan yang digunakan bagi memujuk pembeli supaya membeli. Copywriting juga bermaksud ayat jualan yang dilakukan secara soft sell. Dan bukannya secara hard sell. Apabila iklan secara soft sell, maka dapatlah anda customer.  

 
 
    Ayat copwriting bukanlah menulis kebaikan produk semata. Sebenarnya ia lebih kepada emosi. Emosi tidak sepertinya merasa TAKUT, bahkan emosi marah, gembira, teruja, sedih dan keinginan perlu ada dalam copywriting tersebut. Bila kita tak berjaya mengusik emosi pembeli. Pembeli takkan bertindak untuk mendapatkan servis kita. Ingat tu! Dan kebanyakan copywriting yang ditulis adalah copywriting syok sendiri. Lagi parah bukan?
 
 
 

Artikel lain : Pantang larang menulis COPYWRITING

 

 

TESTIMONI UPAH COPYWRITNG DARI AZLINA GHOSTWRITER

 
Kebanyakan seller yang datang kepada saya untuk meminta saya menulis ayat iklan bagi mereka. Antara ayat iklan yang pernah saya hasilkan adalah copywriting bisnes bengkel, copywriting makanan, bisnes aircond, produk kosmetik dan skincare dan juga rekrut agen stokis produk.
 
 
Testimoni di bawah rata-rata berpuashati dengan servis menulis copywriting yang saya sediakan. Alhamdulillah, ada juga dari pihak media yang menggunakan khidmat servis menulis saya. 
 
 

“Alhamdulillah, terima kasih Puan sebab copywriting yang saya iklankan tu dapat banyak sales di situ. Tak sangka betul. Hari-hari ada masuk situ.” – Kak Ann

 

 

“Tahniah atas copywriting yang power! jualan pertama saya berjaya dengan copywriting puan tulis.” – En.Adzha.

 
 
 
 
 
 
storytelling
Copywriting ebook 


 
 
UPAH-copywriting
Copywriting berjaya memikat pembaca


 
 
 
 
 
copywriting beracun
Copywriting beracun


 
 
copywriting reccomended,copywriter
Kebanyakan customer saya datang dari mulut ke mulut. Atas reccommend


 
 
 
Alhamdulillah, ini adalah beberapa contoh testimoni yang terbaik untuk servis menulis copywriting yang saya sediakan. Anda yang memerlukan servis menulis ayat iklan atau copywriting. Jangan risau, saya boleh bantu selesaikan copywriting untuk bisnes anda. Anda boleh mengupah saya menulis dan tak perlu pening kepala lagi memikirkan ayat untuk iklan bisnes anda. 
 
 
 
 

Boleh intai saya di akaun Media Sosial :

 

 
 
 
 
Copywriting bukan sahaja di gunakan untuk siaran facebook, instagram dan Landing page. Malah, copywriting boleh di gunakan dalam status WHATSAPP, IG STORIES dan FB STORIES. Begitu juga untuk siaran emel dan whatsapp berbentuk blast. Copywriting lah jawapannya! jadi, nampak tak betapa pentingnya copywriting dalam bisnes?