artikel gaya website
“Eh, bosan lah baca artikel ni.” Pastinya anda pernah menerima komen begini. Betul? sebenarnya ingin menambat hati pembaca, anda perlukan 5 saat pertama awal. Artikel yang ditulis mestilah mengikut artikel gaya di website. Dan, untuk menjadi pilihan pembaca, artikel perlunya ditulis dengan gaya website.
Sebagai contoh artikel tersebut mudah di baca dan seterusnya difahami oleh pembaca. N.A Writer percaya, pemilik bisnes mahupun founder mesti mahukan yang terbaik bagi website nya.
Kami faham, mencari penulis artikel gaya di website amat sukar, tambahan lagi mahu dalam kuantiti yang banyak bagi keperluan artikel di wesbite anda. Jadi, dengan mengupah penulis artikel sudah pastinya tepat sekali. Jom, ketahui apa yang N.A Writer mampu sediakan untuk website anda

Servis Menulis Artikel dalam Bahasa Melayu atau Bahasa Malaysia

 

Tawaran yang N.A Writer sediakan adalah servis menulis artikel dalam Bahasa Melayu. Artikel ditulis serendah 800, 1500, sehingga 2500 patah perkataan.

 

Servis Menulis Artikel SEO di Website

 

Artikel yang disediakan adalah artikel SEO ( Search Engine Optimization ). Artikel SEO membantu menjadikan artikel anda berkualiti dan disukai oleh Google. Artikel seo mudah diindeks oleh engine carian. Ianya ditulis mengikut keyword yang tepat dengan apa yang disukai oleh pembaca. Sebelum menulis, kami akan lakukan sedikit kajian terlebih dahulu mengikut niche bisnes anda.

 

Artikel berkaitan : Cara menulis artikel yang menarik hati pembaca

 

YouTube :https://youtube.com/shorts/br2Xpsnq61w?feature=share

 

Apakah servis menulis artikel gaya website?

 

Kami penyedia artikel dengan menulis gaya website, iaitu dengan gaya penulisan yang mudah di terima pembaca serta mudah di fahami. Tidak menulis seperti artikel ilmiah dan akademik, jadi ianya sesuai bagi siaran website.

 

 

Ya, ini client sendiri yang cakap ya. Aku tak overclaim pun.
Memang betul, beza upah student buat artikel dengan #ghostwriter .

Antara sebab menarik untuk upah penulis  menulis artikel gaya website adalah :

1.  Penulis ini kerjanya setiap hari menulis artikel. Bukan menulis sembarangan, kami sertai kelas-kelas penulisan.
2. Sudah pasti N.A Writer mempunyai pengalaman yang luas dalam bidang penulisan.
3. Mampu  sediakan artikel dalam pelbagai Niche.
4. Menulis artikel serendah
5. Mahir menulis artikel tanpa SEO dan SEO.
Justeru itu, dengan memilih untuk mengupah ghostwriter anda memang tidak salah lagi. Tidak perlu bersusah payah untuk mengajar student menulis artikel.
Sementara itu, client ini meminta  untuk menambah lagi bilangan 800 patah perkataan bagi artikel di website nya. Semalam dan 1200 patah perkataan ditulis.
Akhir kata, mahu website anda menjadi pilihan pembaca adalah dengan menulis artikel dengan gaya website. Artikel yang ditulis mestilah mengena dengan selera pembaca, bukannnya selera pemilik website. Menulis artikel bukan lah sekadar menulis testimoni, tetapi menulis content yang bermanfaat.
Artikel SEO biasanya bermula serendah  800 patah perkataan, dan lebih bagus ianya 1500 patah perkataan keatas. Namun, jika artikel yang sudah ada ditulis hendaklah banyakkan lagi artikel tersebut dengan banyak keyword.
Oleh itu, perlu menulis artikel yang dapat membantu menyelesaikan masalah pembaca serta mendidik mereka. Dengan ini, mudahnya artikel anda akan menjadi kesukaan google. Apabila menjadi kesukaan Google sudah tentu lah mudah terindeks di halaman pertama di mesin pencarian.

Follow untuk pelbagai tip:

Facebook : Nor Azlina Mohd Ali

Page : azlinapenulisupahan

Linkedin : https://my.linkedin.com/in/azlina-ina-5469511a7/ms-my

 

Mahu kan servis menulis artikel gaya website : wasap.my/60189107161/sayaperlukanartikel

 

 

 

[contact-form][contact-field label=”Name” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Message” type=”textarea” /][/contact-form]

By azlina

SEO Ghostwriter Malaysia adalah servis penulisan Ghostwriter yang menggunakan format Search Engine Optimization. Nor Azlina seorang penyedia bahan bertulis kepada pemilik bisnes seperti Artikel mesra SEO, copywriting, SEO copywriting, manuskrip buku, menulis kapsyen pendek media sosial, dan e-book. Saya bantu mudahkan kerja-kerja menulis bagi pemilik bisnes ke dalam bentuk penulisan. N.A Writer bersedia untuk bekerjasama. Whatsapp 018-9107161 atau Email : norazlina181@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *