strategi-penulis-upahan

Adakah ianya satu pelaburan berbaloi atau sebaliknya. Jadi, dalam artikel kali ini saya berkongsi feedback kelas SEO daripada peserta sendiri. Berikut adalah maklum balas daripada peserta lalu yang telah mendapat hasil setelah belajar bersama saya. Sudah pasti anda yang membaca artikel saya pun mempunyai sedikit rasa sangsi dengan Kelas Basic SEO yang dikendalikan oleh saya sendiri. Tidak mengapa, sikit pun saya tidak mengambil hati. Jika saya berada di tempat anda, saya mempunyai perasaan sama iaitu takut ingin membuat pelaburan kewangan.

2 Hari dalam Kelas Basic SEO

Melibatkan SEO iaitu Search Engine Optimization, anda perlukan masa untuk duduk dan faham modul kelas saya. Ianya melibatkan teknikal. Tetapi anda jangan risau, sebab kelas yang di kendalikan saya tidak menggunakan bahasa teknikal yang sukar difahami. Hanya kelas santai.

Selama 2 hari kelas berlangsung, tetapi dalam sesi pertama saya mengambil masa selama 3 jam sahaja. Selebihnya bersambung pada hari ke-2 sesi.

Bagaimana Kelas Teknikal ini membantu Para Penulis?

Akses ke website

Memandangkan kelas saya fokus kepada teknikal. Modul kelas perlukan anda untuk membuka website. Tetapi jangan risau, anda tidak perlu bersusah payah membina website sendiri. Pakej RM 298 termasuk akses ke web saya selama 365 hari .

Ini lah masanya untuk anda bereksperimen dengan menulis artikel SEO sehingga mahir. Kesannya, artikel yang anda tulis akan mesra SEO.

Buat terus

Matlamat dalam kelas ini, saya mahu peserta semua faham apa yang saya ajar. Jadi, setiap peserta perlu buka laptop dan buat bersama saya sewaktu kelas berlangsung secara online. Pastikan anda mempunyai capaian internet yang kuat untuk sesi kelas.

Walaupun kelas ini mempunyai rakaman, namun saya tidak galakkan peserta hanya menyalin sahaja nota yang saya kongsikan. Ada beza buat terus dan menyalin sahaja tanpa perlu praktikkan terus. Semasa proses pembelajaran, peserta perlu membuka laptop dan website yang saya berikan akses. Dari sini akan mula belajar.

Teori

Modul adalah dalam teori dan juga teknikal. Jadi sebelum teknikal, saya akan terangkan dengan terperinci teori dahulu. Anda akan diberikan nota-nota sebelum kelas bermula.

Bukan Teknikal

Sewaktu sesi berlangsung, saya akan jelaskan setiap bab dalam penggunaan ayat mudah. Saya akan bercakap dalam gaya santai supaya anda faham.

Teknik mencari keyword

Anda akan diberikan formula untuk mencari keyword secara manual dan juga penggunaan tools.

Audit Artikel

Di sini anda akan belajar bagaimana audit artikel Search Engine Optimization ( SEO ).

Testimoni Peserta Kelas Basic SEO

Antara peserta yang berpuas hati dengan kelas yang dikendalikan oleh saya.

feedback kelas SEO
Peserta gembira hasil penulisan artikel SEO dapat menarik pelanggan
feedback kelas seo
Syukur mendapat feedback kelas SEO daripada peserta. Terima kasih semua!
feedback kelas SEO
Betul cakap peserta ini. Memang ketagih menulis, sebab kita banyak idea untuk jadikan artikel SEO. Insya allah, tidak akan mati idea untuk menulis artikel SEO
FEEDBACK KELAS SEO
Alhamdulillah. Katanya silibus saya tidak berat. Mudah hadam.

Kenali siapa Azlina

Selain mengajar peserta Kelas Basic SEO, saya seorang penulis artikel SEO di website pelanggan. Telah banyak saya menulis artikel SEO dalam pelbagai niche sejak tahun 2020.

Segala pengalaman menulis tersebut saya jadikan silibus dalam kelas saya. Insya Allah, ilmu yang saya berikan adalah proven semuanya. Kunci utama adalah rajin menulis.

Daftar kelas > Kelas Basic SEO untuk penulis

feedback kelas seo
Kali ini saya JV bersama Unseen Writer

Kesimpulan

Secara kesimpulannya, jika anda mahu upgrade skill daripada penulis artikel biasa kepada penulis artikel SEO. Ini lah masanya untuk lakukan perubahan terbesar dalam kehidupan anda. Peluang besar dalam menjana pendapatan sebagai penulis artikel SEO. Bakal dijangkakan, tahun 2024 ramai pemilik website perlukan penulis di website. Apa tunggu lagi, memandangkan ada feedback kelas SEO yang berjaya. Isi kekosongan tersebut sebelum saya menutup rapat pintu kelas ini.

By azlina

SEO Ghostwriter Malaysia adalah servis penulisan Ghostwriter yang menggunakan format Search Engine Optimization. Nor Azlina seorang penyedia bahan bertulis kepada pemilik bisnes seperti Artikel mesra SEO, copywriting, SEO copywriting, manuskrip buku, menulis kapsyen pendek media sosial, dan e-book. Saya bantu mudahkan kerja-kerja menulis bagi pemilik bisnes ke dalam bentuk penulisan. N.A Writer bersedia untuk bekerjasama. Whatsapp 018-9107161 atau Email : norazlina181@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *