About Azlina Ghost Writer Malaysia

ghostwriter.penulis upahan

 

About Azlina Ghost Writer Malaysia

Nor Azlina Mohd Ali. Ghostwriter ( penulis upahan ). Seorang ibu dengan 4 orang cahaya mata. Mengambil upah menulis artikel, Copywriting, ebook dan content social media.

Berkecimpung dalam dunia blogger sejak 2016. Juga merupakan ahli Kelab Blogger Ben Ashaari ( KBBA). Dalam masa yang sama, menjadi penulis upahan atau ayat cathcy nya GHOSTWRITER.

 

Pengalaman sebagai Ghostwriter :

 

Pernah menerima tempahan artikel sebanyak 90 artikel dalam satu masa. Menulis copywriting dalam pelbagai niche bisnes. Menguruskan social media client dalam niche automotif, restoran, produk kesihatan dan insuran. Juga menulis content ebook dan content client di platform facebook.

 

Kelas Penulisan :

Dalam bidang marketing pula, Kak Ina juga salah seorang Alumni Sifubad dalam kelas 2comma Tribe.  Kelas marketing yang dianjurkan oleh Sifu Jamal selama 2 hari secara online.  Turut menyertai kelas sampingan lain iaitu Kelas penulisan virtual ramadan 2020/2021 anjuran MyMove yang dianjurkan oleh Tuan Zamri Mohamed. Kelas Ghostwriter anjuran Puan NorDianah Bachok selaku foundernya.

 

Lain-lain kelas : Penulisan ebook, kelas manuskrip buku dan content marketing.

 

Tabarakallah. Dengan menyertai kelas-kelas diatas, maka Kak Ina membuka servis penulisan kreatif iaitu artikel website, ebook, copywriting dan juga menulis content di platform social media client.

 

Kak Ina turut menerima tempahan daripada client sedia ada mahupun yang baru mencuba servis penulisan kreatif. Projek terbaru Kak Ina ialah dalam proses menyiapkan artikel dalam niche kesihatan.

 

Attn : PEMILIK BISNES YANG SIBUK DAN TIADA MASA MENULIS.

 

 

Korang ada idea, tapi tak sempat nak tukarkan idea korang dalam bentuk penulisan?

 

korang takut nak terjemahkan dalam penulisan?

 

Tak cukup masa untuk menulis? dalam masa yang sama, korang nak fokus je bisnes.

 

Dan, korang tak nak sakit-sakit kepala perlu uruskan banyak hal lain?

 

Whoa, bertenang.

Saya, Nor Azlina Mohd Ali dapat membantu korang.

 

 

Kenapa perlu menggunakan khidmat menulis daripada saya?

 

  1. Pernah menjadi penulis di page client dalam Niche automotif, makanan [ restoran ], produk kesihatan, kecantikan dan keagamaan.

 

  1. Pernah menerima job menulis artikel sebanyak 90 artikel kesihatan.

 

  1. Pernah menulis artikel kecantikan, kekeluargaan, keagamaan, dan teknologi.

 

  1. 4. Berpengalaman menulis copywriting lebih 80 jenis dalam pelbagai jenis.

 

 

  1. Menulis 2 buah ebook dalam Niche bisnes bagi pihak client.

 

 

  1. Merupakan alumni Sifubad [ 2comma Tribe ], Sekolah Penulisan Summit Ramadan 2020/2021 (MyMove) dan lain-lain.

 

 

  1. Mempunyai buku antologi ‘Legasi Abah’ [ Lelaki Himpunan Setia ]

 

 

  1. Certified sijil Pengurusan Media Social.

 

 

Testimoni yang menggunakan Servis Azlina Ghostwriter Malaysia :

 

 

“Awak memang bagus dalam penulisan.” – Puan Arbiah

 

 

“Penulisan yg baik bila saya baca artikel ni. Saya nak buat bayaran untuk content page pula..” Puan Hartini.

 

 

“Terima kasih kak, bantu naikkan page saya selama setahun” – Puan Putry

 

 

“Iklan FB ads dah lulus! terima kasih atas copywriting yang menarik ni.” Pihak Media Marketing

 

 

Bayangkan pula, segala kerja-kerja menulis korang selesai. Kan mudah? Upah je penulis.

 

Psst~ yang best, korang dapat kurangkan kos pekerja! kerana penulis upahan ada pelbagai kemahiran dalam dunia penulisan.

 

JIMAT KAN? jom kita bekerjasama. Dari sekecil-kecil job penulisan di terima. KECUALI menulis artikel hiburan, berasaskan perjudian dan assignment thesis memang ghost writer tidak sediakan. Lagi satu, content yang berbentuk politik juga tidak ambil.

 

Klik whatsapp > wasap.my/60189107161/blogazlina

 

Ikuti Kak Ina melalui blog personal di www.ehbelogaku.com

Facebook : Nor Azlina Mohd Ali

Linkedin : Nor Azlina Mohd Ali

Instagram : Nor Azlina Mohd Ali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *