September 28, 2022

Penulis Upahan – Menulis Bagi pihak anda

Penulis Upahan
ghostwriter.penulis upahan

Tentang Azlina Ghostwriter

 

Nor Azlina Mohd Ali berpengalaman dalam kerja-kerja menulis sebagai penulis upahan. Seorang ibu dengan 4 orang cahaya mata. Mengambil upah menulis artikel mesra SEO, Copywriting, ebook, manuskrip buku, dan penyedia idea content social media seperti Facebook/ Instagram/ TikTok/ YouTube. 

 

Artikel lain : Berbaloi menulis artikel mesra SEO

 

Penulisan Kreatif

 

Kerana mempunyai pengalaman dalam menulis copywriting, e-book, artikel mesra SEO dan cerpen.

 

Berkecimpung dalam dunia blogger sejak 2016. Juga merupakan ahli Kelab Blogger Ben Ashaari ( KBBA). Dalam masa yang sama, menjadi penulis upahan atau ayat cathcy nya GHOSTWRITER.

 

Pengalaman sebagai Ghostwriter / Penulis Upahan :

 

Berpengalaman sebagai penulis iaitu menulis artikel sebanyak 90 artikel dalam satu masa. Menulis copywriting dalam pelbagai niche bisnes. Menguruskan social media client dalam niche automotif, restoran, produk kesihatan dan insuran. Juga menulis content ebook dan artikel mesra SEO.

 

Penulis Upahan juga penulis Artikel Mesra SEO

Penulis upahan juga menulis artikel. Dengan maksud, penulis yang terlibat menulis dengan serendah 600 patah perkataan sehingga 2000 patah perkataan.

Berpengalaman menulis artikel mesra SEO, dan juga artikel yang ditulis mampu berada di halaman pertama GOOGLE.

 

Kelas Penulisan ( Idea Kreatif Terus ke Penulisan ):

Dalam bidang marketing pula, Kak Ina juga salah seorang Alumni Sifubad dalam kelas 2comma Tribe.  Kelas marketing yang dianjurkan oleh Sifu Jamal selama 2 hari secara online.  Turut menyertai kelas sampingan lain iaitu Kelas penulisan virtual ramadan 2020/2021 anjuran MyMove yang dianjurkan oleh Tuan Zamri Mohamed. Kelas Ghostwriter anjuran Puan NorDianah Bachok selaku foundernya.

 

Lain-lain kelas : Penulisan ebook, kelas manuskrip buku dan content marketing.

 

Tabarakallah. Dengan menyertai kelas-kelas diatas, maka Kak Ina membuka servis penulisan kreatif iaitu artikel website, ebook, copywriting dan juga menulis content di platform social media client.

 

Penulis turut menerima tempahan daripada client sedia ada mahupun yang baru mencuba servis penulisan kreatif. Projek terbaru Kak Ina ialah dalam proses menyiapkan artikel dalam niche kesihatan.

 

 

Attn : PEMILIK BISNES YANG SIBUK DAN TIADA MASA MENULIS.

 

 

Korang ada idea, tapi tak sempat nak tukarkan idea korang dalam bentuk penulisan?

 

korang takut nak terjemahkan dalam penulisan?

 

Tak cukup masa untuk menulis? dalam masa yang sama, korang nak fokus je bisnes.

 

Korang sentiasa takde idea untuk menulis artikel di website? tak tahu menulis artikel yang mesra SEO?

 

Korang nak buat e-book, tapi dalam masa sama masih bertangguh? tak tahu bagaimana mahu bermula?

 

Dan, korang tak nak sakit-sakit kepala perlu uruskan banyak hal lain?

 

 

 

Whoa, bertenang.

Saya, Nor Azlina Mohd Ali dapat membantu korang. Saya adalah penulis upahan yang korang tercari-cari selama ini.

 

 

Kenapa perlu menggunakan servis penulis upahan daripada saya?

 

  1. Berpengalaman sebagai penulis content di page client dalam Niche automotif, makanan [ restoran ], produk kesihatan, kecantikan dan keagamaan.

 

  1. Seorang Penulis upahan yang berpengalaman menulis artikel sebanyak 90 artikel kesihatan.

 

  1. Berpengalaman menulis artikel kecantikan, kekeluargaan, keagamaan, pelancongan  dan teknologi.

 

     4. Penulis upahan yang juga menulis copywriting lebih 80 jenis dalam pelbagai jenis.

 

      5. Menulis artikel mesra SEO dan  artikel tersebut berjaya menduduki  di halaman pertama teratas. Faham mengenai SEO  ON Page dan OFF page. Artikel mesra SEO yang ditulis sekitar 600 patah perkataan, 1500 patah perkataan dan 2500 patah perkataan.

 

 

    6.  Menulis 6 buah ebook dalam  bagi pihak client. Termasuk pasaran Luar Negara dan terkini menyiapkan ebook client dari Abu Dhabi.

 

 

  1. Merupakan alumni Sifubad [ 2comma Tribe ], Sekolah Penulisan Summit Ramadan 2020/2021 (MyMove) dan lain-lain.

 

 

  1. Mempunyai buku antologi ‘Legasi Abah’ [ Lelaki Himpunan Setia ]

 

 

  1. Certified sijil Pengurusan Media Social.

 

    9. Penulis upahan juga menulis ebook client dalam pelbagai niche ( penulis hanya sediakan dalam Bahasa Melayu )

 

 

Testimoni yang menggunakan Servis Penulis Upahan

 

“Awak memang bagus dalam penulisan.” – Puan Arbiah

 

 

“Penulisan yg baik bila saya baca artikel ni. Saya nak buat bayaran untuk content page pula..” Puan Hartini.

 

 

“Terima kasih kak, bantu naikkan page saya selama setahun” – Puan Putry

 

 

“Iklan FB ads dah lulus! terima kasih atas copywriting yang menarik ni.” Pihak Media Marketing.

 

“Headline copywriting macam ni lah saya suka!” – Pihak Media Marketing.

 

 

 

 

 

Bayangkan pula, segala kerja-kerja menulis korang selesai. Kan mudah? Upah je penulis.

 

Psst~ yang best, korang dapat kurangkan kos pekerja! kerana penulis upahan ada pelbagai kemahiran dalam dunia penulisan.

 

JIMAT KAN? jom kita bekerjasama. Dari sekecil-kecil job penulisan di terima. KECUALI menulis artikel hiburan, berasaskan perjudian dan assignment thesis memang ghost writer tidak sediakan. Lagi satu, content yang berbentuk politik juga tidak ambil.

 

Klik whatsapp > wasap.my/60189107161/blogazlina

 

Ikuti juga melalui blog personal di www.ehbelogaku.com

Facebook : Nor Azlina Mohd Ali

Linkedin : Nor Azlina Mohd Ali

Instagram : Nor Azlina Mohd Ali

 

Justeru itu, jika ada mana-mana pemilik bisnes servis mahupun founder produk yang ingin bekerjasama dengan penulis upahan boleh terus menghubungi di nombor yang tertera. Dengan mengupah penulis upahan, kalian dapat mengurangkan masalah yang sering bertangguh untuk menerbitkan sebuah buku, e-book dan artikel mesra SEO.

Leave a Reply

Your email address will not be published.